Dün malum benim yolculuk vardı.Otobüs saat 23:00 da kalkıcaktı.Benim evden çıkmam 21:45 i buldu.Otobüse bindim Aşti'ye gitmek için.Normalde 45 dakika sürüyordu.Ama otobüs yolda arıza yaptı.Elektrikleri kesildi,farları söndü,tekledi ve sonunda durdu.Ben her zamanki gibi yine panik oldum.Şoför başka bir otobüsün yolda olduğunu bizi gelip alıcağını söyledi ve biz otobüsten indik.Yeni otobüs geldiğinde benim biletim yanmak üzereydi.Otobüsümün kalkmasına 20 dakika vardı ve ben hala yollardaydım.Sağolsun siteden bir arkadaşımı aradım ve ayrıntıları vererek 2 nokta yapmasını istedim.Ben o anda yapamayacak kadar telaşlıydım ve o anda duygumu serbest bırakamayacağımı düşünürek yapmak istememiştim.
Sonuç otogara girdiğimde sadece 4 dakika vardı otobüsümün kalkmasına ve şimdiye kadar hiç rötar yapmamış otobüs firması 10 dakika rötarlı geldi.Bazıları sinirlense de ben gayet mutluydum
Çayımı da içip üstüne gidip 2 noktalı koltuğuma kuruldum. wave
Teşekkürler isimsiz kahraman.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?