Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2008, 05:42 PM   #5 (permalink)
xkaradutx

Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
xkaradutx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: üzülüyorum

defalarca işten kovmaya kaltığı çaycımızın iyi yönlerini alıp patronumuza göstermek ve çıkış verilmemesini sağlamak iylik olabilir diye düşünüyorum.Ve şimdi herşeyi öğrendi karşılığın sıfır ..... sizce bu bir iylik değil midir
işe yeni başayan sekreterimiz yemekleri beğnemeyip liste yapalım dediğinde yüksek sesle bağıran aşçımıza birazdaha kısık sesle konuşun içeriden duyulmasın dediğimde aldığım (duyuldu)cevaplar.... berbat

sürekli hata yapan ve bu hatalrını hiç dile getirmediğim çalışma arkadaşım (mecburen tanık olduğu) özel hayatımı başka kişilere anlatması ve prim elde etmeye çalışması

maddi ve manevi yardım ettiğim akrabamın beni enayi yerine koymasına mı

sevgilimin ailesinin bırak çalışıyor benzin paranı doldursun ne çıkar (gerektiğinde gerekeni yapıyorum hediye,bayram v.s) demelerine mi

konumu kullanmaya çalışan insanlara mı yanayım,

ailem bile benden evi geçindirmem gerektiği hissini bana verip param olmasa bile krediden çekip sırf sıkıntıda kalmasınlar diye kendimden özevride bulunmam mı

çalıştığım işyerinde beni hatamı yakalamaya çalışan adeta beni takıntı eden üstelikte bay olan kişiyemi (pozisyonumda yüksek değil görmemeizlikten geliyorum- )

xkaradutx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla