Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2008, 11:13 PM   #74 (permalink)
Novos
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: Silvia nın günlük defteri :)

Alıntı:
silvia Nickli Üyeden Alıntı

sağol canım ay utandım şimdi
yazılarımı beğendiğin için çok teşekkür ederim :) aslında buraya kısa bile yazıyorum diyebilirim..içim o kadar dolmuş ki hani insanlar okumaktan sıkılmayacaklarını bilsem daha yazıp gidicem o derece yani yani burada görülenler uzunun kısası diyebilirim :)
ben de senin adına mutluyum artık hayatının kumandasını eline aldığın ve istediğin gibi yönettiğin için sevgiyle kal mutlu satırlarını bekliyorum
teşekkürler silviacım, aaa niye kısa yazıyorsun, yaz gönlünde ne varsa, boşalt içini, farkediyorum ki insan konuştukça, bir şeyler yazdıkça rahatlıyor gerçekten, bir şeyler boşalıyor içinden, rahatlıyor insan. onun için yazzzzz gitsin, güzzzel olur, başkalarını boşşş ver, yoksa sen başkalarının düşünceleri önemsememe telkinini dinlemiyor musun? :) gerçi ben de dinlemiyorum henüz ben severek okuyorum yazdıklarını, dedim ya çok keyifli yazıyorsun, bana da moral oluyor, mutlu oluyorum. onun için daha fazla yazabiliyorsan yazz, yazmazsan küserim mesajlarını keserim, :) modern zamanlara uysun. rica ediyorum senden bak, lütfen yaz.