Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2008, 01:01 AM   #2 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: Kadınlardan Erkeklere Zeki Cevaplar!

Bill Clinton, Amerikan başkanı olduğu yıllarda, yanında eşi ve ardında bir dizi makam konvoyu ile bir benzinciye girer..

Bir süre sonra eşi Hillary ve benzincide çalışan bir adamın samimi bir şekilde konuştuklarını farkeder.. Benzini aldıktan sonra ,hareket ettiklerinde dayanamaz ve adamın kim olduğunu sorar. Hillary, onun kendisiyle daha önce evlenmek isteyen biri olduğunu söyler..

Bill Clinton, gururlu bir şekilde;

-Gördün mü, iyiki de benimle evlenmişsin, yoksa bir benzinci karısı olacaktın..

Hillary Clinton;

-Hayır, ben onunla evlenseydim,Amerika'nın başkanı o olurdu, ben yine başkan karısı olurdum..

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla