merhaba doktor bey ben 20yaşındayım 4yıldır belimin sağ yanından ayak uçlarıma uzanan bir ağrı var sanki 60yaşında gibiyim yolda zor yürüyorum sanki damarlarımdan kan geçmiyor kasık kaşıntısıyla birlikte başladı onada gidiyorum ancak fizik tedavi hala bir teşhis koyamadı mr,film,tahlil herşeyi yaptırıyorum ancak normal bişey yok diyorlar ama ağrılarım inanılmaz gece gündüz hiç durmadan devam ediyor beyin cerrahisine gittim ordan yine fizik tedaviye yolladılar ilacı ve hareketleri yapıyorum ancak ilaçlar bitince hemen ağrılar tekrtar başlıyor dokotr bey ne yapmalıyım bu yüzden stresli günler yaşıyorum cevabınızı bekliyorum.kolay gelsin iyi çalışmalar
Prof.Dr. Vural KAVUNCU
03. 23:58:26
Bel ve bacağa yayılan ağrıların pek çok sebebi bulunmaktadır. MRI filmi çektiğinize göre bel fıtığı yönünde bir bulgu olmadığı anlaşılıyor. Size yardımcı olabilmem için yakınmalarınızla ilgili daha çok bilgiye ve mayene etmeye ihtiyacım var. Bir kez de, bulunduğunuz yere yakın bir Üniversite ya da Eğitim hastanesinde bir akademisyen tarafından muayene olun.
Prof. Dr. Vural Kavuncu
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.