Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2007, 11:25 AM   #15 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: MERHABA BEN HASAN

sevgili bugle
oradaydım hepimiz oradaydık,aslında ben çorbada bir lokmacık tuzum olsun diye düşünürken, bir yandanda kalabalık korkumu yendimmi acaba diye oradaydım,sabah evden çıktık,birde baktık'ki her sokaktan insan gurupları akıyor,o andan itibaren onların coşkusu banada geçti ve eve dönünceye kadar kalabalık içinde olduğum aklıma bile gelmedi, tek bir yürek tekbir vücut olmuştuk,hayatımda ilk defa deneyimlediğim bir şeydi,benim için hem terapi oldu hemde böyle bir birlik içinde olarak vatandaşlık görevimi yerine getirdim.oradaki enerjiye bir isim koymak gerekirse bulamıyorum ama muhteşem ötesiydi diyebilirdim,ve insanların birbirine olan sevgisi ve koruması harikaydı,biz bir ara platforma çok yaklaştık,bir anda havasız kaldım, kalbim aşırı çarpmaya başladı aceleyle oradan çıkmamız için sağımıza solumuza pekte dikkat edemeden deniz kenarına doğru yürümeye başladık bu arada ayaklara bastık insanlara çarptık falan,fakat insanlar okadar anlayış ve sevgi yüklüydü ki özür dilediğimiz zaman muazzam bir hoşgörü içinde olduklarını gördük, niyetim eve döndükten sonra,siteye girip deneyimlediğim her şeyi yazmaktı fakat ne mümkün ben o coşkuyu okadar yoğun yaşadımki iki kelimeyi bir araya getirecek halim yoktu,şimdi ay ben kalabalıklara giremiyorum deyip, kendimden şüpheye düşüp diğer mitingleri kaçırdım,pazar günü gerçekleşen miting bana muhteşem bir terapi oldu. artık kararım kesin hayatın içindeki rolumu hakkıyla oynamak için ne gerekirse yapmaya gayret edicem. saygılı sevgiler