merhaba doktor bey ben 22 yaşındayım annem 45 yaşında ben bu yaşıma kadar annemle sorunlar yaşadım.sadece ben değil babam ve kardeşlerimde sorun yaşıyor.annemden bu zamana kadar hiç sevgi görmedik.anne gibi değilde daha çok yabancı gibi davranıyor bize. sevmiyor bizi bu davranışlarının sebebini buna bağlıyorum.babam herşeye rağmen anneme çok iyi davranıyor ama annem herkeze eşim bana iyi davranmıyor beni dövüyor para vermiyor balkonda yatırıyor diyor.ama bunların hepsi yalan 2tane evli ablam var bizim evimize gelsinler istemiyor.geldikleri zaman eşlerinin yanında onlara kötükötü sözler söylüyor.benide evde istemiyor.bana çok kötü davranıyor.sabahları evden çıkıp kız arkadaşlarının yanına gidiyor akşam babamın gelme vakti eve geliyor odasına geçip dahada o odadan çıkmıyor.evin sorumluluğunu taşımıyor tüm sorumluluk bende annemin yapması gereken işleri ben yapıyorum ama bunda memnun olmuyor.düşmanıymışım gibi bana kızıp bağrıyor.olmayan şeyleri olmuş gibi anlatıyor.anneme nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.değerli bilgilerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim.teşekkür ederim.cevabınızı bekliyorum.
Prof.Dr. HAMDULLAH AYDIN
23.04. 21:33:49
annenizle ilgili yazdiklariniz, ciddi psikiyatrik bozukluk olabilecegine isaret ediyor. lutfen annenizi psikiyatriste goturunuz.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.