Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2010, 11:36 AM   #39 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Redflowers Doğum Günün Kutlu Olsun...

Çekim yasasında bir numara olan canım arkadaşım :) Sevgiyle aldım benim için dilediğin dileklerini yaşamımı kolaylıkla güzelleştirmesi için kabul ettim :) Ben de hayallerimgerçekleşiyor diyorum sizlerin sayesinde.. Çok teşekkür ederim..

Teşekkür ederim pckopat :) Sen de iyi ki varsın..

Komik seni :) Adı tartışma konusu olan tatlı Xarmaşık'cım, (ben sana Sarmaşık demeyi tercih ediyorum o ayrı) çok teşekkür ederim birtanenm.. Ölümün de kutlanılası bir durum olduğunu idrak ettiğimiz zaman inanıyorum ki yaşam da çok daha zevkli ve korkusuz olacaktır. Ben şimdi sana linkini vereceğim videodaki gibi uğurlanmayı çok isterim :) Bu videoyu ne zaman izlesem hep aynı keyfi aldım, umarım sen de aynı keyfi yaşarsınGiriş Yap | Facebook Sevgilerimle..

Canım Gülpor'cum, sadık dostum, varlığını daima hissettiren güzel yüreklim bu onurlandıran sözlerin için çok teşekkür ederim :) 'düşünüyorum öyleyse yapacak başka bir işim yok' yerine 'düşünüyorum öyleyse tüm düşündüklerimi hayatıma geçirebilir, hayatımı güzelleştirebilirim' i kendine ve bana yansıttın her zaman :) hep yanımda olduğun için sonsuz teşekkür ederim

Güneş'im çok teşekkür ederim canım, var olasın hep :)

Gülümser'cim bu çok anlamlı bir şiir :) Defalarca okudum.. Çok teşekkür ederim benimle paylaştığın için ve kutlaman için Sevgilerimle..

Teşekkür ederim Sanemce :)

Ne kadar çok şeymişim ben yahu Biz birbirimizi biliriz canım Melodis'cim :) Teşekkür ederim şahane kutlama için.. Sen de iyi ki varsın..

Canım canım canım Bluegirlx'im, bana kocaman kocaman kalpler yolladın içinde pembe kelebekler olan, tepesinde haresi olan :) Her zamanki gibi sevgiyle aldım kabul ettim. Seni dinliyorum, seni duyuyorum, sana konuşuyorum sessiz derinden, anlıyorsun.. Hayatıma harika hediyelerle geldiğin için minnettarım , Seni Çook Seviyorum :)

Mehmet çok teşekkür ederim, o güneşin altında hep birlikte ışıkla yıkanmak dileğiyle..

Çoook güldürürken çooook düşündüren canım arkadaşım, Teoman_'cım harika hediye için, bu güzel kutlama için, mutluluğumu paylaştığın için çok teşekkür ederim.. İyi ki varsın :)

Canım Özlem ablacım, çok değerlisin. Varlığın için şükürler olsun.. Teşekkür ederim, her şey için.. Seni Seviyorum..

Sana çiçek değil kedi koydum, beğendin mi :) Canım ablacım çok teşekkür ederim, o kedi yüreğinle sevgini gelip buraya bıraktığın için Aslan Kedim benim :)

Zahid'cim çok teşekkür ederim canım benim, güzel dileklerin hepimizin gerçeği olsun

Bartun'cum hoşgeldin yanımıza :) Teşekkür ederim kutlama için.. Sevgilerimle

Aybüke'cim teşekkür ederim canım :)
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla