Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2008, 03:28 PM   #713 (permalink)
monange
Üsteğmen

Tesekkür: 0
105 Mesajinıza toplam 445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
monange is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

dusun Ayyy üzüldüm simdi cok gecmis olsun Maximumfelix... Suanda nasilsin yani biraz olsun rahatladin mi yoksa halen yamuk mu öyle... Hayallahim yaaaa bazen basimiza su meraktan neler gelecek bakalim daha ...
Gelismlerdeb haberdar et bizi....

Alıntı:
maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar dun belımdekı agrı ıcın richy nın vıdeosundakı gıbı sırtımda ıkı nokta belırledım
agrının gecmesını nıyet ettım ve 2 elımın 2 parmagıyla rıchardın yaptıgı gıbı azcık bastırdım
bedenım once sola dondu dusun
dokunmayla vucudu hareket ettırebıldıgımı gorunce noktaları degıstırdım
tekrar uyguladım aynen vıdeodakı kız gıbı saga sola donmeye basladım
agrı da gecmedı...
sonra ne oldu? oyle kaldım vucudumu duz tutamıyordum allahım hep boyle mı kalıcam dıye dusundum
duz durmaya calısıyorum,ust beden sag tarafa dogru dönüyor
acaba rıchard bu yontemde bır hıle mı yapıyor ? omurga kemıklerının yer degıstırmesını deneyımleyen arkadaslar vardı
ancak bana sankı soyle gıbı geldı; sırtta herhangı ıkı noktaya hafıf bır basınc uygulayınca
gecıcı bır sınır blokajı oluyor ve beden saga sola yalpalıyor gıbıme geldı
yanı ust bedenın oyle kıvrılması sankı kas veya sınırlerdekı bır blokaj nedenıyle oluyor
bu ısın show kısmı mıydı .. dusun
bılmıyorum bu bıraz ılgınc...katıyen o vıdeoyu kendı ustunuzde ya da bırının ustunde 2 noktayı belırleyıp yapmayın
vekıl tayın edın bır oyuncak ya da yastıgı ve oyle uygulayın
ne olacagı hıc bellı olmaz benım gıbı kıvrılıp kalabılırsınız
ödüm koptu
Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS
monange isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla