Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2008, 04:26 PM   #716 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Monange'cim ben şu anda bir arkadaşımın iş konusu için ona 2 nokta yapıyorum.Aslında ellerini nereye koyduğunun pek önemi yok bana göre.Elçi tayin edebilirsin ama bunun için.Mesela bir kitabın kapağı yada bir yastık.Ben yastık üzerinde yapıyorum.2 elimi de yastığın herhangi bir yerine koyuyorum (ama nedendir bilinmez 2 nokta bittiğinde ellerim hep koyduğum noktadan kaymış oluyor.)Sağ elimi olmasını istediğim durum,sol elimi o andaki durum için belirliyorum.
Benim ellerim zonklamıyor ama ellerimde aşırı deri döküntüleri vardı bu aralar onlar geçti.Bundan herhalde.Bir de ellerim yanıyor yaptığım zaman.
Kitapta riçhırt istediğiniz zaman benim güçlerimi alabilirsiniz diyordu ya ben bu akşam arkadaşıma yine iş için 2 nokta yaptığımda onun yeteneklerini ödünç alıcam bakalım neler hissedicem bugün.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla