Ynt: Mutsuz Olmamak Mutlu Olmak Değildir
mutsuzluk ve mutlu olmak arasındakı fark iki halden bırınde boslukta olma durumu.. mutsuzken aslında kendını uzecek seylere kaygılandıgın durumda kafan beynın hep olumsuzlukları ceker ve bu sekılde kendını oyarlarsın.. mutluyken ben havalarda ucarım, mutlu oldugumu etraftakı herkes anlar, etrafıma nese sacarım, gozlerımın ıcı guler, ( su andakı halım allaha sukur bozulmasın 96 ) her ıkı hal dısındakı durum boslukta olma durumu oluyor, cunku aslında her duygu halını ogrendıgımız gıbı, mutlu olmakta ogrenılebılır bır durum bana gore... oncelıkle nelerden zevk aldıgını, neden yapmaktan, yemekten , ızlemekten, dinlemekten , kendini kesfettigin zaman bosluk durumu da son buluyor.. Mutlu olmak ıcın her hangı bır seyın gerceklesmesıne, sahıp olunmasına, x kısıyle beraber olursam mutlu olurum dıyerek kendını aldatmaya gerek yok... once kendın mutlu olmalısın kı mutlu ınsanları kendıne cekebılesın.. ben bu hatayı uzun sure yaptım.. mutluluk dısardan gelmez, mutlu olma durumu ogrenebılır bır yetenektır...dısardan gelenler bızı mutlu degıl daha cok mutsuz edebılır cunku bıze baglı degıldır... |