26-07-2008, 08:28 PM
|
#163 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... selamlar 3. sayfa güzeli günlüküm
bugün siteden indirip yolculuklarımda okumak için çıktısını aldığım dökümanlardan nihayet faydalandım.
astral seyahat ile alakalı olarak bir arkadaşımızn yazdıklarını okudum biraz (malum otobüste okuyamıyorum.) neyse...
astrala çıkmak için okuduğum ve benimde bilmeden o akşam yaptığım bişey var.
yağsız ve az yiyecek tüketmek. (balık yemiştim ama tıka basa yemedim nedense pek iştahım yoktu.)
az uyku. (yani az uyuyunca enerji daha değişik, daha hissedilir oluyor. mesela dün akşam sabaha karşı 6 civarı uyudum. 8 de kalkıp memlekete giderim dedim ama kalktığımda saat 938 idi. gün içerisinde iki noktalarım tuttu. bunun bu enerji yoğunluğu yada farklılığıyla ilintili diye düşünmüyor değilim.)
yatış pozisyonu olarak baş ile gövde aynı hizaya yakın vaziyette, yani yastıksız.
birde yine site içerisinde bir arkadşımın yapmış olduğu mp3 vardı. gece o da listemdeydi...
vücüt hafif tatlı yorgunlukta idi. hani çakır keyf moduna benzer ama sarhoş değil...
okuduğum yazıda ilk - yeni - denemeleri olanların koruma kalkanı ile çıkmaları zararlı durumlardan korunma açısından faydalı olacağı daha sonraki denemelerde alışıldıktan sonra gerek kalmayacağı bilgisi mevcuttu.
nefes durumlarından da bahsediliyordu. örnek için burnunuza konsantre olmanız... yani burun ucundaki soluğun sıcaklığına odaklanmak. nefesi karna almak... birsüre sonra tüm vücudunuzun uyuşacağı gözlemlenmiş ve uygulanmış.
gevşeme olarak yine bizim yaptığımız gibi hayal ablam ayaklarımızdan tepemize kadar heryeri gevşettiği gibi gevşetmemiz. istenirse gevşetme için istenilen sırada kasların sıkılarak 3 saniye gibi bir süre bu şekilde tıutulup serbest bırakmak gevşetmeye yardımcı oluyormuş.
çıkış belirtisi olarak kulaklarda uğultu, vücudun karıncalanması, başdönmesi yada astral vücudun spiral bir şekilde dönmeye başlaması çıkış belirtileri olarak sayılabilirmiş.
(miş li geçmiş zamanlı cümlelerim deneyimlemediğim durumlardı.)
-------------
sağlıcakla ve ışıkla kalalım...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |