uzun bir aradan sonra merhaba...
burasının üyelerin değişim günlüğü olması gerekiyor ama bende hiç değişim yok, zaten telkinleri de dinlemiyorum. canım hiç istemiyor, aslında canım hiç bir şey yapmak istemiyor
şu yüksek lisans tezi benim bütün dengemi bozdu. inadına da çalışamıyorum sanki...
bu arada 2 hafta önce Turk Telekom'un sınavına girdim, eğer kazanabilirsem (sınav çok zor geldi bu arada bana) bursa'ya döneceğim. ve ben kendimi hep şu anki işimden ayrılmış, bursa'da yaşarken düşünüyorum. eğer kışa kadar hala ayrılamazsam izmirden, herşey daha da sıkıcı olacak. aslında izmiri çok seviyorum ama ilk geldiğim andan beri (7 yıl oluyor) eninde sonunda bursaya döneceğimi düşünmüştüm. üniversite bitince dönmüştüm de iş için tekrar izmire gelmiştim..
1 haftadır ailem bursada. ben yalnızım. hakikaten burada hiç arkadaşım yok.
arkadaş olabileceğim kimse de yok sanki. benim soğukluğumdan da kaynaklanıyor olabilir bu.
geçen hafta tatile gittim. ne tatildi ama !!!! tatilden önce dediğim gibi telekomun sınavına girdim istanbulda. sınav gününden bir gün önce istanbuldaydım. gece vakti istanbula gidince ve okula yakın olsun diyerek kalmak için otel aradık babamla. gece vakti baba kız otel arayınca saçmalıklarla karşılaşıyor insan
düzgün olduğumuz için bir otele almadılar bizi. sonra zar zor bir pansiyon bulduk ama ne pansiyon. hayatımda hiç böyle bir yerde kalmamıştım. banyo ortak diğer kattakilerle. (Allah'tan kalabalık değildi de kimseyle karşılaşmadım gece) ve sabun bile yoktu...babam inip aldı, benim feryatlarım sonrasında
ben cumartesi sınava girdim, ablam da pazar günü dikey geçiş sınavına. pazar gecesi de tur ile tatile çıkacaktık. tur otobüsü izmitten kalkıyor. bursa-izmit otobüsü trafik yüzünden çook geç kalınca tur otobüsünü kaçırdık ... annem ben ve ablam bütün geceyi izmit otogarında geçirdik. üşüdüğümüz için havlulara sarındık( plaj havlularımız olmalıydılar halbuki).şaka gibi. Fethiye otobüsü ile gidelim dedik ama otobüs günde 1 defa , gece 11de varmış ve de dolu. yorgun bitkin bir şekilde bursaya döndük ve bursadan otobüs bulup fethiyeye gittik. otobüste sadece 3 kişilik yer varmış. :) tatilden bir kaç gün önce ayaklarımda ağrılar ve şişlikler oluşmuştu. ilaç kullanmaya başlamıştım ama bütün tatil boyunca ayaklarım şiti ve ağrıdı. ben hiç bir şey anlayamadan tatil bitti...
sol ayağım hala ağrıyor ve acıyor (neredeyse 1 ay oldu) varis dediler ama bilmiyorum....
kendimi 25 yaşında gibi hiç hissetmiyorum.. facebooktan eski arkadaşlarıma bakınca sanki hepsi çok eğleniyor, çok mutlular...
bu aralar ne istediğimi, ne istemem gerektiğini de bilmiyorum... her şey çok monoton geliyor bana.