Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2008, 12:30 AM   #138 (permalink)
capella
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

merhaba sevgili günlüğüm..
uzun zaman oldu sana yazmayalı..oldukça yoğun bir hafta geçirdim, garip garip olaylar yaşandı..iş yerindeki iki adinin maskeleri düştü, yüzleri ortaya çıktı. o kadar iğrenç konuşmalar yapmışlar, o kadar pis planlar kurmuşlar ki inanılır gibi değil..patronumuz melek gibi insandır, kadıncağıza feci kazık planları kurmuşlar, üstelik bu insanlardan biri ortağı olacak aşağılık insan.. herneyse allaha şükür ki yüzleri ortaya çıktı benim üzerimden ve pazartesiye onları büyük bir süpriz bekliyor! bugün şirkete gittik, kapı kilitlrine kadar herşeyi değiştirip önlemlerimizi aldık, onların haberi bile yok olanlardan. pazartesi tüm gerçekler ortaya çıkacak ve biz artık huzuru bir ortamda, güvenilir insanlarla çalışacağız..
bir şekilde bunu çekim yasasıyla çektiğime eminim, çünkü olayın ortaya çıkışı da bi şekilde benim sayemde ortaya çıktı. melek hanım da ona zarar verilmesine izin vermeyeceğimizi görmüş oldu.
bundan sonrası eminim çok çok güzel olacak..
iyiler mutlaka kazanır, öyle ya da böyle! 96

sevgiyle,
ezgi
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla