Alıntı:
monange Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bende ciddi bir enerji patlaması oldu.Her şeye gülüyorum 2 nokta yaptığımdan beri.Bu gece arkadaşım için 2 nokta yaptım tekrar 2 gündür devam ediyorum.Bugün riçhırt'ın güçlerini ödünç aldım ondan sağolsun alçak gönüllüymüş itiraz etmedi verdi.
2 noktayı yaparken hiç kasılmadım bu sefer.Gayet güzel bir şekilde herşey geldi gözümün önüne ve tam istediğim gibi oldu.Ama bitirdikten sonra gülme krizi tuttu.Hala herşeye gülüyorum ilginçtir. | Sasirdim kaldim vallaha ... Senin icin iyi olmustur Redflowers sevindim bol bol gülmene... Yine yastik kullandin saniyorum... richard in guclerini almayi 2 noktadan once mi imgeledin.. NAsil yaptin canim benim yaaaaa olmazsa birde ben ayni sekilde deneyim... Belki kendimi daha guclu hissedirim...
NOT : Msj lar yazarken cakisti dedin ya .. Kalp kalbe karsiymis demek ki.... Bende de dedim kesin uyuyup kaldi redflowers 2 nokta aticam derken |
Canımcım 2 noktaya başlamadan gözlerim kapalı önce rıçhırd la bağlantı kurdum(deliriyor muyum ne :) )Ondan güçlerini ödünç almak istediğimi söyledim ve gözüme ışık geldi,ellerim ısınmaya başladı zaten hissediyosun enerjinin arttığını.Ben yine yastık kullandım.Kitapta yazmıyor gerçi ama arkadaşlar kızmasın ben kendimce bir yöntem daha kullanıyorum 2 noktada.İşlem bittikten sonra bağ çizgisini ışıkla donatıyorum,parlıyor parıl parıl.Daha bir etkili oluyor sanki ne biliyim.Bakalım umarım yakında arkadaşımdan haberi alıcam iş konusunda.Olduğu zaman o yazar zaten foruma.
Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?