teşekkür ederim mehmetcim
evet olayı ortaya çıkaran benim
insanı yiyen kendine aşırı güven demişler; bu adamlar kendilerini süper zeki, bizleri de saf /salak / aptal sandılar, aşağılamaya kalktılar..hadlerini o kadar aşmışlardı ki, pis birşeyler dödürdüklerini hissedebiliyordum. böyle şeylerde sezgilerime çok güvenirim, netekim yanılmadım..
bu insan 5 yıllık çalışan, şirketin %30 hissesinin sahibi, 5 ayda şirketimizden 60-70 bin dolar kar etmiş, aylık 7000 dolar maaş alan, 450 milyarlık evde oturan, 70 milyarlık arabayla gezen, mutlu bir evliliği, çocuğu olan, ona güvenen destekleyen insanlarla çevrili bir hayatı olan bir adamdı düne kadar.. "daha ne istedin ki" denecek bir hayatı vardı..gözünü öyle hırs bürümüş, öyle hastalıklı bir zihniyet kazanmış ki; herkese herkesle ilgili yalan dolu hikayeler anlatıp milleti birbirine katmak için bir ton emek vermiş, kafa patlatmış..üstelik hepimize kardeşim, canım cicim yapan bir adamdı bu..gerçekten şoke edici şeyler bulduk ki, gözlerimize inanasımız gelmedi.. sonunda ruhsal bir rahatsızlığı olduğuna (çift kişilikli falan sanırım) karar verdik. çünkü her dönem mutlaka birilerine kafayı takıp, işten çıkartılması ve patronumuzun yalnız kalması için uğraşmış..herkes onun hırslı olduğunu biliyordu ama onunki hırstan çıkmış, cidden tedaviye ihtiyacı var.
herneyse; kazdıkları çukurların büyüklüğü kendilerinin içine düşmesine sebep oldu farkında değiller..insan şükretmeyi bilmeli hayatta, sahip olduklarının kıymetini bilmeli..doyumsuzluğun sonu budur. hiç üzülmüyorum düşecekleri hallere, kendileri ettiler kendileri buluyorlar. kimin ne olduğu ortaya çıkmış oldu. artık güne gülümseyerek başlayıp, gülümseyerek bitirmemiz çok daha kolay olacak..huzur kadar değerli bir şey var mı şu hayatta?
herkese sevgiler..
ezgi
"sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br />