Günaydın ;bu gün yine sabah erkenden kalkıp huzur ve sesizlik içinde kendi ritüelimi yaptım sideki turumu yaptım sizlerden haberler aldım.
Ben bir ara karar almıştım yaşantımda beni yoran sürekli zamanımdan çalan ve boşa kürek çektiğimi hissine kapıldığım insanları hayatımdan çıkarma kararı almıştım .Sonra serbest bırakmıştım ve bu sene hayatıma bakıyorumda o tür insanlar hayatımdan kendiliklerinden çıkmaya başlamışlar. Ya çok uzaklaşmışım yada tamamen yoklar.Çıkaramadıklarımın karşısında ben güçlenmişim beni sömüremiyorlar.Ben bir ara allahım kötü insanları benin kapıma uğratma yolları açık olsun ama benim kapımdan giremesinler demiştim ama en kötüsü şu anda evimde yaşıyor.İzmirden geldikten sonra fırtına öncesi sesizlik diyordum ya dün patladı içindeki bütün irini eşime boşaltı .dün bizim dışımızdaki bir olayı dinler gibi onların tartışmalarını dinledik ve içini boşaltı.bir insan kötü olunca çekimleride kötü oluyor ve kötü çekimlerde onu mutsuz etti.
dün en yakın komşumdan bile nekadar uzaklaştığımı fark ettim ve onların nekadar hatalı çekimler yaptığını fark ettim .Çocuğa deli oğlan diyip duruyorlardı ben dayanamayıp çocuklara söylediklerinin iyi dilekler olmasını yoksa ilerde çocuk deli olacağını onlara anlatmaya çalıştım.
Kendimi bu aralar içim boşalmış gibi hissediyorum.EFT ile çok şeyin üstüne gittim ve bende çok olumlu etkileri oldu .Annemlerde çilek reçeli bile yedim oysa çilek kokusu bile benim şişmeme sebep oluyordu. Ogün yedim hiç bir şey olmadı .Ben gece yatarken şükürlerimi yapıyorum .Sabah kalkınca çok şükrediyorum gün içindede aklıma gelen herşeye şükrediyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum .Bu siteye ve siz site sakinlerine de çok şükrediyorum.Sizleri gördükten sonra yanılmadığımı anladım .Birde bütün site toplansak ne kadar hoş olurdu diye düşünüyorum .Sizleri seviyorum iyiki varsınız .Hepimizin yolu açık ışığı bol olsun.