Merhabalar 38 yaşındayım Adım Tunc benim sorunum spermimiden kan gelmesi bu durum yaklaşık 3 aydır sürmekte doktora gittim karın ve kasık bölgelerimden ultroson çektiler temiz çıktı idrar kültürü yaptılar ondada bişey çıkmadı bana cipro 750 mg hap verdiler bundan iki kutu kullan ve gel kan tahlili yapıcaz dediler yapılan tahlil sonucu daha çıkmadı sonuç çıkıncaya kadar Roxin 500 mg bir kutu daha hap verdiler şimdi bunu kullanıyorum benim sorum şu bu durumu doktorlar pek onemli bişey değil geçer takma kafana diyorlar ama benim çok moralimi bozuyor piskolojimi bozdu diyebilirim bu duruma teşis koymak bu kadar zormudur hiç teşis koyulmadan bu hapları kullırmaları doğrumudur bana ne onerirsiniz şimdiden teşekkür edrim ...
Uzm.Dr. Mehmet KALKAN
06.03. 11:17:02
yapılan incelemeler ve sonucunda verilen tedaviler tabiki doğru, bu tür rahatsızlıklarda büyük çoğunluk enfeksiyon yani iltihap olduğundan sizede bu yonde tedavi düzenlenmiş, yapılan incelemelerde bir şey bulunamaması zaten daha iyi sizin için , çunkü birşey çıksaydı buyuk cogunluğu ameliyat gerektıren önemli bir hastalık olurdu. sızde yokmus. iltihabınız da gececektır. gecmıs olsun
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.