Ynt: Trinity nin Günlüğü merhaba canlarım :)
bugün yine odamdan ve evden birşeyler attım ve birşeylerin yerini değiştirdim..zaten hayatım hep böyle geçiyor :)
doğanın sirkulasyonuna yetişmeye ayak uydurmaya çalışıyorum..ona yetişmek için arkasından koşuyorum resmen..umarım bir gün yakalarım :)
aslında çoktan yapardım ama tek başına yaşamadığım için bunu yapamıyorum...bana fren vazifesi gören biri var evde....
babam biraz herşeyi saklayan ve yedekleyen pinti yapılı bir insan..ona çaktırmadan birşeyleri eksiltmek kolay olmuyor tabi ki :)
o kadar bunalmışım ki birşeyleri attıkça atasım geliyor..valla yakında bi kendimi atmadığım kaldı evden..sürekli atacak birşeyler buluyorum..sürekli birşeyler beni rahatsız ediyor...demekki senelerdir fazla ve gereksiz eşyalardan o kadar sıkıntı çekmişim ki gözümü kırpmadan veda edebiliyorum...inanın hatıraya da saygım kalmadı..bazı şeyler bazı dönemlerde kullanıldı diye evimde ebediyen neden yer işgal etsin ki ? hele ki bana çok da hoş olmayan günlerimi hatırlatıyorsa ve bugün için kullanılmayacak ve işgörmeyecek durumdaysa....
__________________ Kullanmadığın ve faydasını görmediğin şeyler asla sana ait değildir, her ne kadar elinin altında olsalar bile..... |