muhterem büyükbese,
ben yedi ay önce sezeryanla doğum yaptım ; bu ikinci doğumum.su an yeni fark ettim ayakta olduğum zaman karnımın sol tarafımda ele gelen bir şişlik hissediyorum.herhangi bir ağrı acı yok.sanki içimden bir organım elime geliyo gibi sanki.acab iç karın yırtılması yada fıtık gibi bişi olabilir mi?benmim merak ettiğim şu ; böyle bir durum varsa yani yırtılma yada fıtık gibi bişi olsa ağrım olurmuydu?birazda göbeğim var sarkık duruyo acaba bunda dolayı da olabilir mi?çükü sol tarafım dikişiminin bitiş noktası.bunlarda etken olabilir mi? beni aydınlatırsanız cok sevinirim.
meslek hayatınızda sosuz başarılar dilerim.
saygılarımla...
Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
19. 02:14:11
Temennileriniz icin tesekkur ederim. Karin ici basinc arttigindan kimi zorlanmalar ve yirtilmalar degisik bolgelerde olabiliyor. Dogumunuzu ustlenen hekimle diyalogu kaybetmeyin. Tabiriniz fitiga uyuyor. Birkac katin karin zarinda ufak gevseme veya yirtilmalar olmus olabilir. Belki fizik muayene disinda ultrason da gerekecektir. Agir kaldirmayin. Kabiz olmamaya calisin. Fitikta agri sart degildir. Eger agri var ise barsakta beslenme kusuru vardir ve acil ameliyat gerektirir. Hatta bazen ertesi sabah bile beklenmez. Bereket bu durum nadircedir. Gecmis bayraminiz kutlu olsun.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.