Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-07-2008, 08:49 AM   #20 (permalink)
reversi
Teğmen

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: reversiden haberler devam ediyorrr

tüm dostlara günaydın ,mutlu bir sabah mutlu bir gün ve mutlu hafta hepinize. Dün gece yatıp uyudum ve çok güzel rüyalar gördüm.sabah aydınlık ışık dolu bir odadaydım ve aniden uyandım. çok mutlu huzurlu ve sakinim bugün.Bu sabah bir şey fark ettim bende ki bu değişiklik ilk kez "ramses" seri romanları vardı onları okumakla başlamış ama en yoğun şekilde ve en başarılı olduğum yöntemlere sizlerin sayesinde ulaştım.sizlere çok teşekkür ediyorum.Akşam msn me bu sitede okuduğum ve çok hoşuma giden "isteyen alır,arayan bulur,kapıyı çalana kapı açılır" sözünü ekledim.bu söz bundan sonra benim ilkem olacak.bide görüntü resmi olarak "mini couper" ekledim.çünkü çok sevdiğim biri bu arabaya sahip olmak istiyor ve bende bunu ona almayı çok istiyorum...size bir sır vereyim mi geçen hafta bir arkadaşımla buluştuğumda kuşlar oturduğumuz heryere .... onun için içimden geldi kendime milli piyonga aldım ve bu biletten bana çok para çıkacak ,çeyrek bilet yani en büyük ikramiyenin 1/4 benim olacak...sizinle tanışmama sebep olan herşeye şükürler olsun 96 sevgi ile kalın....