Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2007, 08:06 AM   #6 (permalink)
yakamozdüşleri
Teğmen

Tesekkür: 0
51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamozdüşleri is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mutsuz Olmamak Mutlu Olmak Değildir

Aslında ben sorunumu inan şimdi anladım sevgili tresor haklısın ben inatla en zor zamanlarımda bile çok güçlü görünme çabasındayım ve bu da bulunduğum iç halle görünüş arasında karmaşıklık sağlıyor ruhsal dengemi zorluyor sanırım . HAklısın pes edip arada kenara çekilmeyi kabullenmek belki içteki çatışmaya ara vermek dinlenmek gerek Ama tutkulu melankolimden ne kadar şikayet etsem de onu seviyorum ve mutluluğu da özlüyorum o fazlaca olduğunda biraz alıp başını gitsin istiyorum ki o havadan çıkmayı başarmak zor işte Tuhaf bir şey Bu imgeleme tekniğini inceledim dikkatimi çekti şimdi uygulamaya geçmekte sıra...Biliyorum Ben bunu da Başarabilirim Teşekkürler lerzancım hakkaten güzeldi ya evet ben de fazla gelemem zorlamalara ne bilim komşuluk ya da fazla kaynaşma çabası yoktur bende Ancak içimden gelirse oluyor . Sonra işin yoksa çevrendekilerden kurtulmak için bin takla at olmuyor doğrusu , seçimlerimde mutlu olamıyorsam yalnızlığı tercih ederim bunaltsa da olsun beni mutsuz eden kalabalık yanlışlardan yalnız doğrular arıyorum sanırım
Sevgiler

yakamozdüşleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla