Alıntı:
Storm Nickli Üyeden Alıntı
Uzun süredir yazmıyorum, insanlar kendi deneyimlerini paylaşsın diye bekledim ve görüyorumki yapamadığını düşüneneler dahil hepiniz harikasınız... Dün anneannem gelmişti, sağ ayağı şişiyo durduk yere, dün akşamda yine sağ ayağı davul gibi olmuştu. Richard'ın yeteneklerini ödünç aldıktan sonra, iki noktaya başladım, ilk nokta şişmiş ayak, ikinci noktayı boşluğa çevirdim. Arketipler ve zaman yolculuğu kullandım. Birkaç dakika böyle uygulama yaptım. Yaklaşık 1 saat sonra ayağının şişi tamamen inmişti. Şimdide aynen güzel gözüküyo ve bize börek yapıyo :) |
Sevgili Storm oncelikle deneyimlerini bizlerle paylastigin icin tesekkur ediyorum
ben henuz kitaba kavusamadim..fakat burda arkadaslarin deneyimlerini surekli takip ediyorum
benim merat ettigim..sen Richard'in yeteneklerini odunc almak icin nasil niyet ediyorsun..kurdugun cumleyi merak ediyorum
ve cahiligimi hosgorde Arketipler nedir? (tekrarnsoylemeden gecemiyorum fakat turkcemin zayif oldugunu yazilarimdanda anlamissinizdir ama maalesef yurtdisinda buyudum ve turkce egitimim hic olmadi..)bu arada sunuda belirtmek istiyorum..bu site sayesinde turkcemide gelistirmeye calisiyorum..
konuyu dagittim yeterince..
Sevgiyle kal