Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2007, 08:31 AM   #7 (permalink)
yakamozdüşleri
Teğmen

Tesekkür: 0
51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamozdüşleri is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mutsuz Olmamak Mutlu Olmak Değildir

Aaa lerzan unutmuşum bir de şu var evet şiir yazı vesaire . Ben dikkat ediyorum da tarz uslub meselesi tarif etmeye çalıştığım ben karamsar ve öfkeli zamanlarımda daha üreticiyim neye göre üretici dersen ilham perisinin omuza konması gibi Mutlu zamanlarımda ise sadece tadını çıkarmaya çalışırım YAzdıklarımda şiir öykü ya da yazma eylemi bile değildir aslında saatlerce kalkmasam masamdan yine de bana göre kişisel deşarj yüklemi taşıyor ve mutlu oluyorum ama bazan diyorum ki ya hadi be güzelim biraz da coşku olsun haydi tebessüm istiyor bu yazı dimi ama ışık yaysın yazılanlar bunu halledersem-ki inanıyorum - bi de süpper olacak Ama beğeni noktasında herkes serbest tabii Beğendirme kaygısı da hoş olmuyor . Suni bir çaba gibi ama sürekli kara bulutlar da sıkıyor vesselam. Ortasını bulmalı. Neden bir amacımız var değil mi pozitif olabilmek ışık yaymak ve de ışığı karşımızdakine yansıtabilmek önemlidir sevgiler
yakamozdüşleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla