Ynt: Derya'nın günlüğü merhabalar
bugun 16 mayıs
dün ne internete girebildim ne de telkinleri dinleyebildim. çünkü gün boyu midem bulandı ve hasta yatıyordum.telkinlerin mide bulantısı etkisi de var ama benimki neden kaynaklandı bilmiyorum. üşütmüş olduğumu düşünmüyorum telkinlerden olduğunu da düşünmüyorum çünkü ilk zamanlar da olması gerekiyor galiba ama ben başlayalı 15 16 gün oldu sebebi her neyse bilmiyorum ama yataktan kalkamaz duruma geldim. belki sıcak çarptı belki de nazar değdi. nazar değme ihtimali de şurdan geldi aklıma. düşünce gücünü ispatlamak için yapılan bir deneyde adamlar bi bardak su alıyo karşısına ve içinden su hakkında güzen şeyler geçiriyor. mikroskopla incelediklerinde su moleküllerinin çok güzel şekil aldığını görüyorlar. su hakkında kötü şeyler düşündüklerinde ise moleküllerin şekil değiştirdiğini çirkinleştiğini gözlemliyorlar. benimde aklıma bu yüzden belki biririnin hakkımda kötü şeyler düşünmüş olacağı ve hasta olmuş olacağım geldi. sebebini bilmiyorum artık her neyse şimdi daha iyiyim çok şükür. aklımda hala yapmam gereken derslerde. yapmam gereken o kadar çok şey varki onları nasıl ne zaman yetiştirebilceğimi bilmiyorum. bu arada siteyi de pek takip edemiyorum. hadi bakalım inş en yakın zamanda halledebilirim.
değişim konusuna gelince sanki en son geldiğim noktada kaldım daha fazla ilerleyemiyorum ama daha önceden kendimden şüphelerim olan konularda artık kendime daha çok güveniyorum.
bir de kilo vermeye başlamış olabilirim.
__________________ ----CARPE DIEM---- |