Alıntı:
selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı
nevresim cevabın için teşekkür ederim.hipnoterapi almayı bende çok istiyorum.netten araştırdığım kadarıyla baya etkili.ama bunu tek seansta halletmiyolar.uzun süre alman gerekebilir bilmiyorum maddi durumun nasıl.benim almak için zamanım yok keşke olsaydı diyorum.ben telkinlere başlamadan önce oftelya hipnoz cdsi almıştım sosyal fobi seti.ama telkinler kadar etkili değildi.oftelya hipnoz merkezini araştır istersen benim bildiğim bi tek o var.zamanım olursa senin için araştırırım.bu arada ben daha önce hocama sormuştum hipnozu ama yapmak istemedi bana bilişsel davranışçı terapinin çok daha iyi olduğunu söyledi.bende araştırdım gerçekten etkilimiş. ama ben kaçmıştım ondan ama belki telkinlerle beraber bu terapiyide alabilirim.çünkü artık ne zaman kendimi kalabalıktan kaçarken farketsem üstüne gidiyorum.ve çok eğlenceli oluyor tavsiye ederim:)) meğer herkes kendi halindemiş beni takan yokmuş,beni gözetleyen yokmuş:)) çok hoşuma gitti doğrusu.bugün bi defter aldım ve günlük yazıcam ve kendime ödevler vericem aynı terapide olduğu gibi.nerde korku hissediyorsam onun üstüne gidicem.tabi ki telkinler ve olumlamalarda olucak.nevresim sanada tavsiye ederim ama hipnoterapi alma konusunda kararlıysan araştır iyi bir merkez bulup al derim zamanın ve maddi durumunda varsa eğer.sen bununla yaşamak zorunda değilsin ve sende herkes gibi değerlisin her şeyin en iyisini hakediyorsun.bu kendin için yapacağın çok güzel bir şey.bu arada ben atakan abiden özel telkin tavsiyesi istedim. oda bana bi liste gönderdi:
Arttirilmiş Güven
Olumlu düşünme
Özsaygıyı arttırma
Sosyal fobi 2 özel.bunları sipariş etmeyi düşünüyorum isme özel.sana bişey sorucam sen yüz kızarması telkininden fayda gördün mü? gördüysen eğer bu liste senin içinde iyi olabilir.bu arada şimdi buldum klinikhipnoz diye bi site biraz bak istersen.kendisi doktor.zaten hekim ya da psikiyatrist değilse alma.adam baya eğitimli. istersen araştır biraz,aklına yatarsa iletişime geçersin.bu arada ilk 6 seanslık ücreti ilk seansta alıyolar.bana biraz ters geldi ama bu sayede hastanın tedaviye devam zorunluluğu olmuş oluyo belki bunun içindir. |
güzel araştırmışsın tşkr ederim:)
benim bulunduğum şehirde hipnozla ilgilenen sadece bi kişi var diye biliyorum o da buraya geleli çok olmamış zaten.dershanelere filan gidip tanıtım yapıyomuş,kardeşim de dershanedeyken öğrenmiş bana söyledi,bende aradım cesaret edip,gelin önce bi konuşalım dedi,gittim,nlp ve hipnoterapi uzmanı imiş,çok ayrıntılı nerden mezunsunuz filan diye sormadım ama uyduruk biri değildir diye düşündüm zaten,yoksa özel okullar,dershaneler izin vermez tanıtım yapmasına bence.bayan olması da benim için daha avantaj.neyse ,netten bakmıştım ilk görüşme-tanışma kısmı bile ücretli heryerde,ama ilk görüşme için ücret talep etmiyodu bana,konuştuk bana 21 gün hiç eksiksiz geleceksiniz dedi,10 gün bilincinizii boşaltıcaz gereksiz şeyleri,tabiri caizse çöpleri atmak gibi,diğer günlerde terapi olcakmış telkinler verecekmiş bana,21 günden sonrada tek tük gelmeniz gerek dvm edelim dedi bana.ve ilk ücreti söyledi bana çok geldi , evet dedi burda insanlara çok geliyo o yüzden yarı fiyatına kabul ediyorum dedi,ve iki peşinde ödemem gerekiyomuş,toplamı çok fazla yapmıyo.evet ücreti o şekilde istemeleri gereksiz yere gelmemezlik yapmaayıp,herşeyin boşa gitmesini önlemek için olabilir bilemiycem.elimde vekil öğretmenlik yaptığım zamanki param vardı bi miktar,onla en azında 21 gün giderim dedim.çok mantıklı geldi bana,ama babama kabul ettirmem sorun olacak,herhangi bi dr gidiyorum diye çıksam,tel e cvb veremiycem bu sırada,bazen yurttışına,şehirdışına çıkıyo babam, o zamana denk getiririm dedim,ama maalesef hiç öyle bi fırsatım olmadı,bu küçük hesaplara kaldım görüyomusunuz istediğim şeyi(kötü bişey olmadığı halde)bu yaşta bile yapmakata özgür deilim.ama elime geçen ilk fırsatta gitmek istiyorum.
yüz kızarması telkinini diğer telkinler kadar çok dinlemedim,sonraları eklemiştim,yüzüm domates gibi oluyodu abartısız,şimdilerde özellikle dikkat ediyorum o kadar kızarmıyorum,ama tam geçmedi,bu arada ben bütün telkinleri dinlemeye bi kaç aydır da bıraktım,tekrar başlayabilirim,senin yazdığın telkinlerde iyi bana görede olur tabi ki.
ofelya thomas hipnoz merkezine gitmek gibi bi şansım yok o yüzden araştırmanıza gerek yok teşekkür ederim yine de,cd lerinin de çok etkili olduğunu düşünmüyorum,internetten indirmiştim bi mp3 ünü ama sonuçta onu dinlerken tamamen hipnoz olmuyoruz ki,dinliyoruz sadece,yönlendirme yok kişiye özel,o yüzden bencede cd leri yeterli değil.