Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2010, 05:08 PM   #6 (permalink)
teoman_
Yüzbaşı

teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of
Standart Cevap: öldür seside nerden çıktı???

Alıntı:
Elektra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şiddet içerikli oyunları önermiyorum. Özellikle de şu durumda sana tubi. Öldür kelimesi bilinç altından çıkıyor olabilir fakat bu bilincin yerindeyken bunu yapacağın anlamına gelmez. Bilinçaltı karışık bir kavramdır. Dikkat etmeli. Bu eylemi düşündürecek hiçbirşeyi yapmamalısın. Teomanın söylediği oyunları oynamamakta buna dahil. İnsanların bir gün boyunca aklından milyonlarca değişik düşünce geçer, hepsini düşünecek uygulamaya koyacak olsaydık işimiz işti. Sen telkinleri bir süreliğine bırak. Ayrıca gözünün önünde öldürme eylemini gerçekleştirmen halüsinasyon şeklindeyse eğer acilen bir psikoloğa gitmen gerekiyor.
birşeyden kaçındıkça kaçındığın şeyin gücü artar.
örneğin perhiz yapıyorsundur, karşında üç dilim baklava vardır. ancak sana yasak yiyemezsin :))
bir süre sonra baklavaların görüntüsü sürekli gözlerinin önüne gelmeye başlar. onları yemek zorunda kalırsın hemde tamamını birden...

bu yüzden halen tubi'ye bilgisayar oyunlarına başlamasını öneriyorum. öyle bir iki saat oyun oynayıp sanal düşmanları öldürmekten zarar geleceğini sanmıyorum...

ayrıca telkinleri dinlemeyi bırakması ve psikolojik yardım alması konusunda seninle hemfikirim.

Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla