mrb hocam günaydın daha önceleride size yazmıştım isalim hakkında sizde gastroenterolojki yi önermiştiniz 1 hafta önce gittim biyokimya iyi hormon sonuçları iyi hemogram sonuçları iyi seroloji sonuçları iyi parazitoloji sonuçları parazit yumurtası görülmedi amip araması görülmedi ultrason çektirdi bunların hepsi iyi ve güzel doktor 20 gün yazdıgım ilaçları aynen aksatmadan kullanacaksın dedi cipro500mg 2*1 lomotil 2*1 flagayl500mg 3*1 tribudat fort 3*1 bunları kullan 20 gün aksatma sonra gel dedi hocam yapdıklarını yazdım bu tedaviye devam etmelimiyim dogru bir tedavi yöntemimi yoksa doktor deiştirmemimi önerirsiniz sizin görüşünüze saygım ve inancım var bana yardımcı olursanız sevinirim birde
sedimantasyon sonuçları sedim2h 2 sedim1h 1 çıktı bunlar normalmi yoksa bir rahatsızlık belitisimi rahatsızlıksa nelere yol acabilir ne yapmamı önerirsiniz hocam çok saolun ALLAH a emanet olun yar ve yardımcınız olsun
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
02. 11:15:55
ishal sıklığı günde 3 den fazla mı ve ishal günlük hayatınız etkiliyormu? zayıflama varmı? gece uykudan uyandırıyormu?bu sorularda önemli. zira yukarıdakiler olmaksızın günde 3 kere dışkılama normal kabul edilir.tedavinizi tamamlayın nasıl bir cevap alacağınıza göre ince barsak testleri ve kolonoskopi, gsatroskopi ve duodrnal biyopsi de düşünülebilir. ama dediğim gibi ishaliniz bir hastalık kabul edilecek gibi ise..sağlıcakla...
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.