Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2010, 10:53 PM   #98 (permalink)
ceylan84lum
Üsteğmen

ceylan84lum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura about
Standart Cevap: dua haftası..

Alıntı:
vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar ben de özel sebeplerden ötürü geçen hafta okuyamadım. Adımı yazdırıp okuyamadığım için kusuruma bakmayın isterseniz silebilirsiniz. Ama özel bir durum vardı. Her zaman katılamıycam duanıza ama elimden geldiği kadar okumaya çalışıcam eğer ben sadece bana okuyana okurum diyen ya da okuduğumu az bulacak arkadaşlarımız varsa söylesin şimdiden.Çünkü çok vaktim yok inanın. Herkesi çok seviyorum selamlar...
..

Alıntı:
Bir de şu anda kime okunuyor? Niyet etmek gerek di mi?
Alıntı:
Arkadaşlar beni de listeden çıkarın ben okuyabilirsem yazıcam bu şekilde stres yaptım:(
canım olur mu öle şey maksat gönül birliği dua birliği oluşturmak,birbirimize günahsız ağızlardan dua etmek değil mi..bu çok muhteşem bişey..kim bunun içinde olmak istemez ki..senin niyetin önemli bizim için olsun bitane oku hiç önemli değil..olmaz dien arkadaş olursa ki sanmıyorum ben okurum canım senin yerine.stress yapcak bişey yok bizimlesinnnn:))))biz de seni çooookkk seviyoruz
ikinci olmak isteyen bi arkadaş vardı ismini yazarsa niyet eder başlarız inş..
Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben şimdi başladım okumaya yazarım yarın sayıyı.
allah razı olsun canım..

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beni listeden çıkarın ben listede olmasam bile okurum.
sen nie çıkıyon gülüm listeden..