Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2008, 04:05 PM   #55 (permalink)
MalloryKnox
Teğmen

Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mallory'den Haberler

yorgunum günlük. Çok yoğun bir hafta geçiriyorum. Bir yandan izinde olan arkadaşımın işlerine koştururken bir yandan yiğenlerimin ÖSS tercihlerine yardımcı oluyorum. Hayırlısı ile sağlasalim tamamlasam şu haftayı, evimde bir güzel dinlensem Forumu ve kendimi biraz ihmal ettim bu yüzden. EFT çalışmalarıma ara verdim. Bu haftanın stresinden ötürü konuşmakta biraz güçlük çekmeye başlamıştım. Neden kekelemem arttı diye sordum yine bilinçaltıma Kekelemekten kurtulamamaktan korktuğum cevabı geldi benim sevgili bilinçaltımdan. hemen iki tur EFT yaptım. EFT yaparken boğazım çok ağrıdı. Genelde stresliyken benim boyun ve boğaz gölgemde gerginlik ve ağrı oluşur. EFT sonrasında bu duyguyu anca bire indirebildim. Sonra kendi haline bıraktım. Daha iyiyim çok şükür

Telkinleri biraz aksatarak dinliyorum. En kötüsü olumlamalarımı yapmıyorum. Ne zaman ve neden olumlama yapmayı bıraktığımı da hatırlamıyorum dusun Stresli bir dönemde olduğum için olumluya yönelemiyor muyum acaba? Kendime biraz zaman ayırmalıyım sanırım.

Bu cumartesi Deap Peat ve Deap Peat 3 eğitimine gidiyorum. Çok heyecanlıyım. Bakalım bu eğitim bende ne gibi ufuklar açacak? Bu siteyi bulduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Kimbilir nereden duyacağım bilgileri kolayca öğrenmemi ve hayatıma geçirmemi sağladı. Herkese çooooooookk teşekkürler
MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla