Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2008, 04:48 PM   #14 (permalink)
Trinity
Teğmen

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Trinity is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Trinity nin Günlüğü

tekrar merhaba :)
Dün bazı çözülmez kronik problemlerim ve üstüne eklenen yeni dertlerim nedeniyle kendimi aşırı yük altında eziliyor hissetmiştim..
Neyseki bugün daha iyiyim..bunda burdaki arkadaşların katkısı çok büyük o yüzden herkese tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız :)
Dün biraz ağlamıştım ve ertesi sabah nispeten daha dinç kalktım...babamın müsade ettiği sınırlar içerisinde yine evi fazlalıktan arındırma çalışmalarım devam ediyor..hala atmak veya yenilemek konusunda babamı ikna edemediğim şeyler var...ama olsun arayıp bulup birşeyleri yokediyorum...en azından yokluğunu babamın anlamayacağı ve akılda kalıcılığı düşük olan şeyleri :)

Dün akşam titanic filmini seyrettim tavsiye üzerine.. aslında gönülsüz izlemeye başlamıştım...ama gerçekten hoşuma gitti içime dokunan ve beni duygulandıran sahneler de oldu...uzun süredir birşeylere karşı duygulanamamak veya tepki gösterememek beni yaşayan ölü haline getirmişti...biraz olsun canlandım :)

Bugün yediklerime de dikkat ediyorum kendimce detox yapmaya karar verdim..bol su içip kepekli ekmek yiyorum ...son zamanlarda şekere yüklendiğim için kilo almışım..bugün tartıya çıkınca öğrendim...ama olsun...artık teselliyi şekerli tatlarda aramamam gerektiğini farkettim..ama onun yerini başka şeylerle doldurmalıyım....insanların çoğu bırakamadıkları alışkanlıklarını bıraksalar da bir süre sonra geri dönmelerinin en büyük nedeni zaten onun olmamasından açılan boşluğa onunla aynı zevki verecek ama aynı zararı vermeyecek şeyler bulmak gerekiyor....bunu bulmak da kolay olmuyor tabi....
bu yeni şeyin arayışı içinde olurken sabırlı olmadığımız için boşluğu dolduracak şeyi hemen keşfetmek istiyoruz..çünkü o arada dertler bıçak gibi bir anda kesilmiyor hayatınızda boy göstermeye devam ediyorlar bütün gerçekliğiyle....
bulmak istediğimiz yeni şeyi istediğimiz süre içinde keşfedemeyince de ister istemez bırakılan alışkanlığa geri dönüyoruz...çünkü zararı da olsa zevk verdiğini bildiğimiz birşey sonuçta...
Antidepresana geri dönmeyi bile düşündüm ama vazgeçtim...bir güç beni engelledi....kullanılmamış olan ve bir köşede duran o ilaçtan gizlice birtane alıcaktım neredeyse dün o dereceye geldim...ama içimden bi ses bunu daha önce zaten yaptığımı ve işe yaramadığını söyledi..ve aynı şeyi yaparsam yine aynı sonucu alacağımı...ve dolayısıyla onlara dönüş yapmaktan vazgeçtim....iyi birşey olsaydılar zamanında bırakmazdım yani öyle değil mi ? yenilgiyi kabul etmek ve esir alınmak istemedim tekrar...üstelik ilk denememde bundan kolayca kurtulabildiğim ve bırakınca sorun yaşamadığım için kendimi şanslı bile hissetmiştim..ki buna rağmen bıraktıktan sonra 1 ay boyunca gözlerimde görme uyumsuzluğu oluşmuştu...
tekrar aynı riski göze almak istemedim çünkü belki ikinci denememde ilki kadar şanslı olmayabilirdim ve kurtulmam çok daha zor olabilirdi...

ama şunun farkındayım ki hayatımda bana zevk veren daha başka şeyler bulmalı ve çeşitleri çoğaltmalıyım...bu arayışım ne kadar sürecek bilemiyorum..belki kısa belki uzun... o süreç içinde birşeyleri elimden kaybetmemeye çalışacağım...malum herşey için illa ki bir yandan birşeyler feda ediliyor..hiçbirşey edilmediği durumlarda bile zaman gidiyor...

Ayrıca bugün bana en iyi gelen telkini keşfetme fırsatım oldu...Gerçi hepsi birbirinden faydalı fakat hani herkesin herşeyde bir "en" i vardır ya mutlaka..
Hiçbirşey için suçluluk hissetmediğimi ve aslında kendimi sevdiğimi ve güvendiğimi anladım...yani tabi ki bu telkinlere de ihtiyaç var ama çok büyük eksiklik çektiğim konuların bunlar olmadığını farkettim..suçluluk telkini için varlığı yokluğu aynı diyebilirim hiç etkisini görmedim...demekki kendimi hiçbirşey için suçlu hissetmiyormuşum zaten...

benim "en" im bu telkinler arasından koruma kalkanı olanmış....beni dünkü halimden bugünkü daha ferah hale çıkaran o oldu....en çok neye ihtiyacım olduğunu bilemiyordum kafam o kadar karışıktı...ama şimdi biliyorum...benim korunmaya ihtiyacım var kötü enerjilerden....ve malum artık hepiniz biliyorsunuz evde çok büyük bir negatif enerji kaynağım var...yani babam....onun bana olan soyut ve somut zararlarından korunduğum sürece hayatımın daha iyi olacağının farkındayım...o yüzden koruma kalkanı sürekli listemin ilk sırasında olmalı :)