selam herkese,bugünde aslında üzel bir gündü am ben bu gece ağladım.
sanırım bunda seyrettiğim film ve onun jenerik müziği etkili oldu.sözleri özellikle "sen yeter ki umut et hayat döner sana.dlda ki on yaprak gibi arıl hayta .kurduğun ayalleri ayazlar yıka da sen yeter ki ümit et hayat döner sana.göğün asıl rengi mavidir ,en koyu gece bile sabahtır sonunda..kurduğun hayalleri yağmurlar yıksa da sen yeter ki ümit et hayat döner sana." bu özleri dinlerken doldu gözlerim,ve o içimde ki hisle yüzleştim ve ,onu tanımladım ve onun orada olmasına izin verdimonunla savaşmaım v içimi tatlı bir huzur kapladı.ve beni rahatsız eden düşüncem ve kendi ekim yasamın yaaş işlemesine neden olan engelimi fark ettim.ben hayl kurmayı ani imgelemeyi bilmiyorum ve de ümit etmeyi unutmuşum...şimi artık hayallerime enel olmayacağım ve de hayattan ümitimi asla kesmeyeceğim.hayat bugün dneek.ben gökyüzüyüm ,bulutlar gelip geçen duygularım.Allah'ım"seni seviyorum" "özür dilerim "" lütfen beni affet" "teşekkür ederim bana bu gerçeği görme fısatı verdiğin için 96 ha bu arada biletime(mp) 10 ytl çıktı.çok şükür ,yarın bir yenisini alacağı ve biliyorum büyük ikramiye bana çıkacak...
678h sizleri seviyorum....
iyi geceler olsun evi ile kalın