Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2008, 08:05 AM   #379 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın , dünki anne ziyareti iyi geçti kız kardeşimle birlikte gidiyoruz artık ve ben eskisi kadar zorlanmıyorum.Hastalığı ile ilgili bir çok konuda nasihatte bulunduk ama nafile konuştuğumuz bizi dinlemediğinden belli.Bu onun kendi hayatı kendi değişmek istemediği sürece yapacak bir şeyimiz yok .

Bizim gelinin bir arkadaşı var oniki yıldır MS hastası mütiş bir insan henüz 40 yaşında çok faal biri. Hastalığını ilk öğrendiği sırada ben kendim için ne yapa bilirim diye araştırıp ilk önce Reiki eğitmeni oldu daha sonra EFT yaptığını ve bir çok tekniği uyguladığını öğrendim.Kendisi ile uzun süredir görüşmüyoruz ama hayatı için elinden gelenin en iyisini yapıyor kendi için çaba harcıyor.Dün kız kardeşim gelinimiznde alerjileri var ona bak ablam EFT yaparak alerjilerinden kurtuluyor sende yapsana demiş oda öyle bir arakadaşı olduğuhalde onun çabalarına küçümseyerek bakar hep aman ne faydası olacak demiş DR gitmiş DR bir sürü ilaç vermiş ve ilaçların faydası olmamış.Kendinden vazgeçmemiş bir kadın en ağır hastalıkla bile korkusuzca mücadele edebiliyor .Kendinden vazgeçmiş bir kadın uyuz uyuz bir hayat yaşıyor.

Kendimi uçsuz bucaksız bir deniz kenarındaki gibi huzurlu hissediyorum.Sanki tüm kaygılarımdan ve tasalarımdan kurtulmuş gibiyim.İnsanın içindeki fazlalıklardan kurtulması çok güzel bir duygu .Yeni beni içimdeki benle tanışması biraz zaman alacak ama iyi olacak.Kendim yıllarca mücadele ettim gereksiz yer kendimi çok hırpaladım .Kendimi memnun etmekten önce başkalarını memnun etmeye çalıştım.Sonuç kocaman hayal kırıklıklarıve canımın kanaması....Artık yaralarımı sarmayı öğrendim kendimi tedavi ediyorum ve kendimle tanıştımve kendimi mutlu hissediyorum .Artık kimsenin beni kanatmasına değil incitmesine bile izin vermiyorum .Kim bana ne yaparsa bende ona kişiliğimin el verdiği şekilde sakin ve onların beni acıttığı şekilde canlarını yakıyorum .İnanılmayacak kadar sakin yapıyorum adam benim ona yaptığımı anlaması zaman alıyor.Bana telkinlerin çok faydası oldu ben biriyle tartışırken çok çabuk öfkelenip karşımdaki kişi haksız bile olsa benim tepkileim sonucu kendini haklı zannediyordu.Şimdi ben okadar sakinimki karşımdaki benim sakinliğime şaşırıp kalıyor.

Bu günlüğü tutmam çok iyi oldu kendimi tekrar okuduğumda nasıl adım adım yenilediğimi görüyorum anlatacak çok şeyim var zamanla ve halletikçe paylaşılacak bir çok şey .Ben bazı şeyleri annemle olan meseleyi çözerken hayatımdaki bir çok farklı şeyle bağlantısı olduğunu ve onlarında çözüldüğünü gördüm.Umarım herkes de benim gibi yüklerinden kurtulur yeni başlangıçlara yelken açar.Yolumuz aydınlık ve ışıkla dolsun.