Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2008, 09:33 PM   #45 (permalink)
aysunt
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ben de yazacağım

herkese merhaba merhaba merhaba

bugün çok mutluyum...gerçekten

novosibir çok teşekkür ederim sana. senin tavsiyelerinden sonra telkinleri tekrar dinlemeye başladım. günde 2 saat ortalama. (zaten daha önce de bu kadar dinliyordum) önce biraz rahatlanma oldu.

dün de Akın'ın mini e-kitabına göz atmıştım. Akın sana da çok teşekkürler. küs olduğun insan sayısı az olsun diyordu. dün de kandil olduğu için uzun zamandır görmediğim kişilere bile mesaj attım. bazıları numaramı hatırlamadı bile belki ama olsun :) atmadığım bir tek kişi kalmıştı. daha önce bahsetmiştim size. kısaca X diyelim. bay X olsun yada 44
şubat ayından beri konuşmuyorduk. dayanamadım kısacık bir mesaj attım. mesajımı geç aldı tabi hatların yoğunluğundan. gece 11de mesajı alacağını tahmin etmiştim tam 11de iletildi mesajı geldi. ben mesaj attıktan sonra bay X aradı. 20-25dk ondan konuştuk. bende de hediye kontör vardı. kapa ben arayayım dedim. gece 12'ye kadar konuştuk. konuşacak ne çok şey varmış. sadece havadan sudan, işten güçten konuştuk ama yine de çok güzeldi. belki çok abartıyorum o kadar da büyük bişey değil belki ama çok mutlu oldum. "iyi oldu görüştük seni özlemişim" dedi. "ben de seni özledim" dedim..hep böyle olur zaten biz de. bir süre konuşmayız, sonra hiç bir şey yok gibi tekrar konuşmaya başlarız. ben ona zaten küsemiyorum çok şükür o da mesajımı karşılıksız bırakmadı. sonra gece 2ye kadar uyuyamadım. sabah ta 5.30da kalktım. belki bilirsiniz, genelde enerjisizlikten yakınırım ama 3,5 saat uyumak bile çok geldi. uyuduğum sürede de tezimi gördüm.

sabah işe gittim. genelde asık suratlı olurum ama bugün gülüyorum. yakın arkadaşlarım farkediyor tabi..sende bişey var dediler. 1 kişiye söyledim sadece. öğleden sonra da bursa'dan bir fabrikadan iş görüşmesine çağırdılar. ona da dün başvurmuştum. kısmetse salı görüşmeye gideceğim, tabi şu anki işimden bir şekilde izin almam gerek.

akşam eve gelince farkettim ki anahtarım yok çilingir varmış yakında. o da beni dinlemedi, kilidi ters yöne çevirdi, kapıyı açacağına daha çok kilitledi neyse sonunda açtı. ama hiç moralim bozulmadı. bugün düşündüm de insan hakikaten mutlu olabiliyormuş.

şimdi bu mutluluğu ben mi çektim bilmiyorum, ama nasıl olduysa çok iyi olmuş.

ya bu bay X beni istemediğini söylüyor ama ben onu çekici bulduğuma göre o beni çekiyor sayılmaz mı hayatına. onun çekim yasası çalışıyo bence
  Alıntı ile Cevapla