Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2008, 12:01 AM   #10 (permalink)
monange
Üsteğmen

Tesekkür: 0
105 Mesajinıza toplam 445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
monange is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET--

Bende sizlere katiliyorum... Bir yabanci kanalda bende Rhonda nin röpartajini seyrettim yaklasik 2 saatlik bir programdi... Ki seyretmeden oncede aynen bu sekilde düsünüyordum ama yazardan bu aciklamalari duymakta beni sevindirdi acikcasi....

Örneklerle cok sade bir dilde anlatti.. Ve oradaki seyircilerden de birisi Sümbülx in dedigi Tanri dan bahsedilmedigini soyledi.. Rhonda buna cevap olarak : Aslinda kelime olarak degil ama olgu olarak geciyor.. Biz tüm dinlere hitap etmek icin belirli bir ad koymadik.. Ama lütfen bana Evren i tarif edin... Evren i programlayani tarif edin.. Evren size sunduklarini nereden veriyor .. bunu bir dusunun... Bu kitabn temeli Kuantum Fizik temeline dayanmaktadir.. Hangi Kuantum Fizikcisi Tanri yi inkar etti.. Lütfen kayitlari arastirin.. Tam tersine Tanri nin bu cekim yasasini insanlara nasil sundugunu anlatmaya calisiyorlar... Evren bunu kendi kendine yapmadi saniyorum... Bilimsel bir tarzda yazdigimiz icin kitabi direk ad koymak istemedik bazi diger konularla karistirilsin istemedik... Siz Evren den istediginizde zaten onun sahibine söylemis oluyorsunuz.. Evreen burada sadece aldigi Tanri dan aldigi sizin dileginizle olan komutu sizin fiziksel ortamaniza getirmektir.. Ayarlama yapmaktadir... Kitabimi bir kez daha okuyun ve özellikle Sükür bölümüne bakmanizi tavsiye ediyorum diyerek konuyu kapattilar...
Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS
monange isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla