23-04-2010, 07:53 PM
|
#164 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dua haftası.. Alıntı: mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı
bende 100 defa okurum. birde devamındada peygamberimiz Muhammed(s.a.v) i vesile etmemizde gerek sanırım. | evet mavihuzur onu salavata başlamadan niyet ederken diyoruz.bide okunan arkadaş en son duasını yaparken söylüyo.. Alıntı: >pckopat< Nickli Üyeden Alıntı
inanarak okumak lazım ama bende başladım kendime okuyorum 200 tane oldu bugun | allah kabul etsin..duaların en güzelşekilde kabul olur inş.. Alıntı: mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı
günayscım bende okudukça yazarım buraya. bugün 23 nisan cuma, senin günün perşembemi dolacak acaba ona göre söyle de bende dikkat ederim???? birde okumaya başlamadan adını ve dileğini de dile getirerek başlıyorum sanırım??? | perşemde günayssınki bitiyo inş..bidaha ki cuma diğer arkadaşa geçicez..isim ve dileğini söledi günayss..nurandan doğma seda..nefesinize sağlık Alıntı: collinn Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bugün işim vardı ancak 35 okudum.yarına daha çok olur inşallah.bugün işim vardı. bu arada yeni okuma listesi yapmadınız mı | okursun inş.. canım günayss ilgileniyo bu hafta listeyle o gelsin tekrar yapalım listeyi..
__________________ |
| |