Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2008, 01:42 AM   #4 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

sevgili Barış okadar güzel anlatmışsın ki, senle yaşıt kızım olduğundan mıdır nedir, bağrıma basasım geldi seni. sakın pes etme. çok güzel bir yoldasın ve bizlere göre o kadar şanslısın ki.. bizler kadar çöplüğe dönmemiş henüz bilinçaltın. çöp temizlemekle çok zaman kaybın olmayacak. kitap okumanı da çok takdir ettim

Herşey güzeldi. Taa ki yemek yiyinceye kadar. Yemeğin son parçasını da yiyince stres başladı. Ya öksürür kusarsam. Ya maçta öksürük krizine girersem vs.. (Bunlar daha önce sıkça başıma gelen şeyler) Tabi rezil olma korkusu da var. Şehir merkezinde kimsenin olmadığı kusma alanı pek yok. Bu stresi daha da katlıyor.
burada korkularını gerçekleştirme eylemine giriyorsun. sana uzun uzun anlatmaya gerek olduğunu sanmıyorum Barış'çım.. yapmak istemediklerimizi söylersek bilinçaltımız onu "yap" emri olarak alır ve derhal gerçekleştirmeye koyulur..
o yüzden olmasını istemediklerimizi değil, olmasını istediklerimizi düşünmeliyiz..
telkinleri dinlemeyi ihmal etme.
hedeflerine gelince:

1.)hedefin olmuş bil. çünkü sen bu genç yaşında bu bilince sahipsin
2.)yazın uzun olmasına rağmen zevkle okudum ve sıkılmadım. duygu ve düşüncelerini bu kadar güzel aktarabilen birinin,iletişim sorunu yaşayacağını hiç zannetmiyorum.
3.)öss yi kazanmanın istediğin geleceğe sahip olabilmeni kolaylaştıracağı için, derslerinin de ödev olduğunu değil, hayal ettiğin yaşamına ulaşmak için bir basamak olduğunu düşünürsen, sanırım çalışmak için ekstra bir çaba sarfetmen gerekmeyecektir.
hatta çalışmaktan zevk bile alabilirsin
4.)özel hedefini sormayacağım yapman gerekeni bilirsin
5.)ilk dört hedefini gerçekleştirirken bakarsın bu da kendiliğinden oluvermiş..

yeterki pozitif düşün ve bilinaçtına doğru emirleri gönder..
hayal gücüne bayıldım fakat daha doğru düşüncelerle değerlendir ablacım
dershane ve okul başlayınca çok fazla aramızda olamayabilirsin ama arada bir bizleri kendinden haberdar et olurmu

sevgiler