Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2010, 08:18 PM   #88 (permalink)
SeLeNaS
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough
Standart Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Keşke savaş olarak algılamasan daha iyi değil mi ? Bilmiyorum ki insan kendisinden kaçar mı nasıl bir duygu bilmiyorum ama kaçmak yerine çözüm bulsan yada ne bilim kafanı dağıtacak birşeylerle uğraşsan aynada karşısında kendine özgü yerine sorunlarını konuşsan nasıl olmak istiyorsan kendine söylesen ..
Ezeli Nurcum kendimi dinlemek bana hiç bir zaman iyi gelmemiştir ama ben bunu hep yaparım.Eğer sıradan şeylerle uğraşıyorsam bir süre sonra sıkılır yeniden kendimi hayatı sorgulamaya başlarım.Aksiyonlu uğraşlar her zaman bana daha iyi gelmiştir resmen enerji deposu akıl küpü haline dönüşürüm ama onlarda maddiyet gerektiriyor genelde.Krizi fena etkilediği bir çok insandan biriyim.Üstelik o dönemde büyük bir trafik kazası şoku ve evlilik teklifi beklediği sevgilisinden başka biri ile evlendiği haberini alan biriyim.Bütün bunlara rağmen çok güçlü olduğuma inanıyorum ama içimde fırtınalar kopuyor kendimi ölümcül sporlarla öldürmek istiyorum.
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla