Ynt: BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET-- Birde şu durum varki,insanlar artık bestseller olan kitapları aşağılar gözle bakmaya başladılar...Yani çok satan kitaplar çok iyi olmayan pazarlama harikası olan kitaplar olarak bakılıyor...The Secret'ta onlardan biriydi...Bence kitap kitaptır ve içinden sana uyanı alırsın uymayanıda götürür onun yerine başka kitap alırsın...Secret'ı hayatıma geçirmiş bir insan olarak,ben çok fazla yararlandım o kitaptan ve eski püskü bir kitap olasaydıda yine okurdum...Benim için kitabın kapağı yada ambalajı çok fazla önem taşımaz,önemli olan içindeki bilgilerdir...o kitap kokusudur...O kokuyu eski,yeni farketmez almak isterim...The secret insana bazı bilgilere götüren bir anahtar olarak görüyorum...Ve baktığım kadarıyla o anahtarı doğru kullanan insanların hayatlarında ciddi değişimler yaşanıyor,ama yok anahtardan kuşkulanan nasıl kullanacağımki diye hayıflanan yada düşünen kişilerde hiçbirşeye yaramıyor,çünkü kafalarını "işe yaramıyor"'a şartlamış bulunuyorlar...
Ayrıca ben the secret'ın evren tanımını mantıklı buluyorum...Sonuçta bu kitabı herkes okuyabilir,çok dindarından ateist'ine kadar,herkes kendi inancına göre evreni şekillendirir,bu kişiye kalmış birşey...Altından niye şöyle,niye böyle diye birşeyler aramak fazla...
Sadece salt bu teknikleri uygulamanın yanında Eft,Deap Peat,Sedona,meditasyonlar ve son olarak iki nokta tekniği ile beraber uygulandığında çok daha etkili oluyor çekim yasası...İçinizdeki olumsuzlukları bir bir temizledikten sonra daha pozitif ve daha berrak bir şekilde işleyebilirsiniz...Sonra salt pozitif düşünüyorumda birşey olmuyor denmez,çünkü gerçekten doğal olarak pozitif düşünür,daha rahat ve huzurlu bakarsınız olaylara...
The Secret çoğu insanın uyanmasına basamak olmuş bir kitaptır bence... |