Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2008, 06:50 PM   #20 (permalink)
dmrcderya
Guest

Standart Ynt: Herkese Merhabalarrr!!!!!!!!!!

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
dmrcderya Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar, kafama bir sey takildi.
Hipnoz basligina yazmadim cunku derdimi burada anlatmistim.
Gecmisteki travmaya duyarsizlasmak icin hipnoz ve emd kullaniliyormus. Bununla ilgili (yani travmaya yonelik) sitede bu soruna yonelik direkt bir sey goremedim. Acaba bu sorunu kendi basima, bir metinle veya kitapla vs. cozebilir miyim yoksa ilk mesajimda soyledigim gibi konustugum psikolaga gitmem mi en dogrusu olur?
Bir turlu karar veremedim, ne yapmaliyim, ne onerirsiniz? Bana bir yol gosterin... Bu agirliktan kurtulmam gerek. wave Tesekkurler simdiden
Derya'cım geçmişteki travmaya duyarsızlaşmak değilde travmayı çözmek,artık onu travma durumundan çıkarmak için hipnoz etkili bir yöntem.Tabii bunun için psikoloğa gitmen iyi bir fikir çünkü kitaplar her ne kadar iyi olsa da tekniği bilen biriyle bire bir görüşmek kadar etkili olması mümkün değil.Tabii bunun içinde iyi bir danışman bulmak gerek.Herkese bilinç altını emanet edemezsin.Biz siteden bir kaç kişi Adil Maviş hipnoz seminerine katılmıştık.Bir çok teknik öğrendik ve transa kendi kendime girebiliyorum artık.Değiştirmek istediğin duyguya yada travmalara hipnoz kesin sonuç veriyor.Çünkü bilinç altına direk telkinler veriyorsun.

Uzun lafın kısası eğer böyle bir şey istiyorsan danışmanını iyi seçmelisin.Hipnozla tedavi uyguluyor mu?Kaç seans sürüyor?Daha önce kimlere uygulamış?Ne gibi durumlar için yapmış?Hatta mümkünse hipnoza aldığı kişilerden 1 veya 2 siylegörüşmek istediğini söyle.Naçizane fikirlerim bunlar.
Sevgiler.Küçük beye selamlar.
Tesekkurler tum sorularimi ilgiyle yanitladigin icin...