Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2008, 08:26 PM   #8 (permalink)
Baris
Üsteğmen

Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Teşekkürler..

Film metodunu hiç denemedim. Film metodunu az önce kitaptan tekrar baktım da sıcak geldi bana. Bi deneyeceğim.

Bu gün çevremde şunun da iyice farkına vardım. Hep şikayet ediyorlar birşeyleri. Yok o niye öyle o niye böyle. Ve herşeyin bir bahanesi var. Neden insan birşeyi başaramayıca ya da istediği durumda olamayınca şikayet eder, türlü bahaneler bulur anlamıyorum. Ya mesela bir arkadaşıma şöyle hata yapıyorsun diyorum. Adam düşünmeden yapıştırıyor: "Sen önce kendine bak." Yahu benim öyle bir hatamın olmasından sanane. Benimle niye kıyaslıyorsun kendini. Burda konu senin hatan. Egonu tatmin etmek için niye bana laf atıyorsun.

Çevremde hep böyle şikayet eden, herşeye bahane bulan insanlar var. Ben hayatımda yolunda gitmeyen birşey olunca hep kendimde ararım suçu. Ama işin kötüsü ben de bu son zamanlarda şikayet ve bahanelere sarılıyorum. İnsanların şikayet etmesinden şikayet ediyorum. İlk mesajımda olduğu gibi beceriksizliğimi bahane ederek kişisel gelişimle uğraşmak istememeye başlıyorum. Hiç bir şey başaramadığımdan şikayet ediyorum. Şikayet etmekten nefret ediyorum. Şikayet dinlemekten de..
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla