Oğluşumun doğum günü yaklaşıyorşu an karşımda sanki ilk kucağıma verdikleri gibi yatıyor .Bakıyorumda o kucağımdaki bebek nne kadar kendinden emin yaşadı .İlk doğduğu günden beri hep kendine öz güveni oldu ona yanlışlarını ancak akılcı bir şekilde anlata bildik yoksa kendi bildiğinden hiç şaşamdı ve soru yağmuruna tutu.Bende büyük bir sabırla onun sorularına cevap vermeye çalıştım .O okadar zeki bir çocuktu ki benim verdiğim cevapları kontrol bile etti .Ama geçen gün böyle demiştin diye beni ve öğretmenlerini sınadı .Doğruluktan taviz vermedi hiç, suçlu ise yerin dibine girdi suçsuzsa hakkını savunurken dünyanın en hırçın insanı oldu .Kuzum sen benim hep güneşim oldun zaten burcunda güneş umarım bütün hayatında güneş gibi parlak olur.Benim Prof oğlumSeni iyiki doğurmuşum .Birisi ağlarken dönüp arkasını gitmeyen elinden hiç birşey gelmesede yaslanacak bir omuz olabilen .Sevgi ile bakan aydınlık yüzlü bilimik oğlum .
Sevgili çocuklarım sizlerden çok şey öğrendim ve hala öğreniyorum bana verdikleriniz için ve bütün zorluklara birlikte göğüs gererken bana destek olduğunuz için en önemlisi kendiniz olmayı benden önce öğrendiğiniz için sizleri çok seviyorum ve teşekür ediyorum.