Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2008, 03:05 PM   #9 (permalink)
zeitgeist
Teğmen

Tesekkür: 0
14 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zeitgeist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Merhaba Barış. Bu forumda günlüğünü okumak istediğim kişi sayısı çok fazla. Ama soracak olursan kimin günlüğünü takip ediyorsun diye, cevabım "hiç kimsenin" olur. Senin günlüğüne de annemin (sanemce) tavsiyesi üzerine baktım. Şimdiden sıkı takipçinim

Seninle aynı yaştayız.Forumdaki kişilere göre daha şanslıyız.. Forumdan yüz yüze görüşme fırsatı bulduğum bir çok kişiden duydum bunu, açıkçası hevesimi katladı duyduğum şeyler =) Kişisel gelişimden uzak olduğumuz her dakika bizim aleyhimize olacaktı, bilerek ya da bilmeyerek geçen dakikaları lehimize çevirdik. "İlerde problemli bir insan olmak istemiyorum.." diyorsun. Henüz gençsin. (Sanki ben çok yaşlıyım ) Eğer pes etmezsen, "Hiçbir işe yaramıyor, kişisel gelişim de neymiş" demezsen korkularının haksız çıktığını göreceksin. Sonuçta Hayal abla, Shamanic, Keops ya da herhangi başka birisi annesinin karnından şu anki haliyle doğmadı. Araştırmak istemeleri, kişisel gelişimin elini hiç bırakmamaları onları bu güne getirdi. Sen de elbet pratik konusunda istediğin noktaya geleceksin, sanırım bunun için biraz sabır gerekiyor. Ha deyince olmuyor bazı şeyler.. Sen umudunu kaybetmedikten sonra her şey senin istediğin şekilde gerçekleşecek, emin olabilirsin

Sevgiler