Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2008, 04:04 PM   #10 (permalink)
Baris
Üsteğmen

Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Merhaba Zeynep,

Öncelikle, benle aynı yaşta olup kişisel gelişim üzerine acılmıs bir forumu takip eden fazla insan olmadığını düşünmüştüm hep. Bu forumdaki üyelerin çoğu yaşça benden büyük, o yüzden burda kendimi küçük hissediyordum biraz. Benle aynı yaşta bir üye görmek beni mutlu etti.

Kişisel Gelişim konusunda biliyorum, yaşımızdan dolayı şanslıyız. Bilinçaltımızda fazla olumsuz kalıp yok. (Ama ben yine de yaşadığım 17 sene içerisine bilinçaltıma 30 senelik olumsuz inanç kalıplarını soktuğumu düşünüyorum) Son 6-7 ay içinde kendimi iyice kişisel gelişim içine attım. Pes etmem tabi. Gerçi bir gün pes edince ertesi gün hırsla tekrar birşeyler yapmaya çalışıyorum. bu güne kadar abartısız 50 defa pes edip tekrar baştan aldım. Herşeye baştan başlamayı, temiz bir sayfa açmaya çalışmayı çok seviyorum anlaşılan.

Sabretmek önemli tabi. Sabretmemiz lazım. (Hiç de beceremem sabretmeyi ) Ama eninde sonunda herşey mükemmel olacak. Buna eminim.

Sevgiler...
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla