Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2008, 08:23 PM   #12 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Bleterıa'cım öncelikle günlüğün hayırlı olsun.Yazdıklarını takip ediyorum.
Stres olumsuz bir kelime bildiğin gibi.Ve olumlamalarda bu tarz ters kelimelere yer vermemeye gayret ediyorum ben sanada bunu tavsiye ederim.
'stresten kurtulmayı seçiyorum' demek yerine bir çok olumlu kelime gelebilir.
Ben rahat ve huzurlu yaşıyorum,
Sağlığım yerinde ve kendimi seviyorum,
Kendim için her zaman en iyisini seçiyorum ve onu uyguluyorum,
Kendime güveniyorum ve kendimi tanıyorum.

Daha artırılabilir.Kulaklık içinde eğer odada yanlız yatıyorsan kulaklığı yatağın kenarına duyabileceğin bir sese ayarlayarak asıp yatabilirsin.Kulağına takmana gerek yok.Duyman yeterli,mesafe sorun olmaz diye düşünüyorum.Birde eft ye başlayacağın zaman bana ulaş bende seni 2 noktayla destekliyim.Siteden birkaç arkadaşıma her gün belli bir saatte yapıyorum isteklerine göre 2 nokta.Bana ismini ve olmak istediğin konumu açıkça yazarsan senı de ekleyebilirim ayrıca.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla