Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2008, 10:26 PM   #48 (permalink)
aysunt
Guest

Standart Ynt: ben de yazacağım

merhabalar

bugün yine farklı bir gün oldu benim için. bu sabah gözlerimi açtım, duvardaki saat 6:45'i gösteriyordu . heralde saat bozuldu dedim. (çünkü ben sabahları saat 6da kalkıyorum. 6:45'te ise serviste olmam gerekiyor) sonra cep telefonuma baktım o da 6:45'ti..geç kalmıştım. 2,5 yılda ilk kez başıma geliyor. saat almamıştı, yada ben kurmamuıştım bilmiyorum. izmirden manisaya uzun bir serüven beni bekliyordu ama hiç bozmadım moralimi. uykumu aldığım için mytluydum hatta. işe 1 saat kadar geç gitti. ve öğrendim ki sabah yolda servis bozulmuş, aktarmayle gelmişler işe. biliyordum dedim kendi kendime

bu arada türktelekom sınav sonuçları da açıklandı. sınavı geçtim. 96 bir de mülakat var ayın 19unda. 19unda da izin almam gerekecek.

diğer bir olaysa fabrikadaki üretim sayısı düştüğü için çıkışlar var. bizim departmandan da 1 mühendis çıkarılacakmış. şefimiz ile mühendislerden biri 2 hafta sonra evlenecekleri için mühendis arkadaşımız zaten ayrılacaktı. şefimiz bizi çıkartmak istemediği için onun çıkışını öne alıyor. acaba diyorum gönüllü olarak ben mi ayrılsam?? hem çıkış paramı alırım, hem de bursada iş ararım. (zaten bu aralar aramaya başlamıştım) iş bulana kadar da tezime yoğunlaşırım diyorum. dün de kendi kendime keşke işten çıkarsalar beni demiştim şaşkın garip bir durum. bursaya dönmeyi çok istiyorum, orada kendi evimizde yerimizde yaşamayı.
bir yandan izmiri de, işimi de seviyorum ama sonzuza kadar da burada kalamam. zaten iş bulunca bursaya gideceğim.

annem ve abbamla konuştum, onlar kararı bana bıraktı. ama fazla gecikmeden karar vermem lazım. çıkışıma da izin verecekleri belli değil ama. yarına kadar hep birlikte düşüneceğiz. doğru kararı vermek istiyorum. bu karar bütün hayatımı etkileyebilir.

fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar