Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2008, 07:57 AM   #14 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Barış'cığım öncelikle hayatındaki olumsuzluklardan kurtul .Ben secret kitabını okuduktan sonra hayatımdaki olumsulukları çıkarmakla başladım ve yerlerine olumlu cümleleri yerleştirdim .İkinci olarak şükürlerimi sabah akşam ve aklıma geldiğinde tekrarladım .Sevdiklerimin bile kötü huylarını söylemeyip iyi huyları konuşmaya başladım .dualarımdaki olumsuz düşünceleri çıkardım Mesela Allahım beni kötülüklerden koru yerine Allahım bana ve çevremdekiler iyi gün göster dedim .Kötülükten korunmak istersen önce kötülüğü verip sonra senin korunmanı sağlıyormuşve bunu sen istiyorsun.Bizler bu çevre kalıplarını kırmayı başardık umarım sende başarırsın.

EFT konusuna gelince öncelikle sorunlarının veya senin için problem olan kişilerin listesini yap ve onların seni neye üzdüklerini veya neye kızdığını öfke duyduğunu yaz ve tektek EFt yap bazen hissetmesen bile denemeye devam et sonucunu eninde sonunda göreceksin .Ardındanda kendine o duygu için sedona yap ve kendi akışına bırak zamanla işe yaradığını göreceksin hemen sonuç beklersen bırakmamış oluyorsun.Yolun açık ve ışıkla dolsun.