Dmercderya,Bizler buradn kendi inaçlarımız doğrultusunda yazılar yazsak karman çorman bi hale gelir .Bende her konuya dinin alet edilmesini dinimiz için büyük bir şanssızlık olarak görüyorum .Çünki iki bir şey öğrenen kendini hoca zannedip ahkam kese biliyor .Bence din kendi hayatlarımızda nasıl yasarsak yaşayalım heryerde önümüze getirilip konulmamalı .Bu gün yaşadığımız toplumda dinin heryere sokulmaya çalışılmasından dolayı insanlar din konusunda saçma sapan tartışmalar yapar hale geldiler .Din bizim kutsalımız ama öyle şeylerle kıyaslama yapıyorlarki insan bukadarda olmaz diyor.Din adına bir çok yanlış yapılıyor.Birde herkesin inancı kendine sen müslüman olursun öbürü musevi veya hıritiyan.Bizler burada dinlerimizi yarıştırmak için yazışmıyoruz kişisel gelişim bilgilerimizi paylaşıyoruz .Din bilgilerimizi tartışmak istesem bir çok site var bu konu ile ilgili oralara gidip oralarda tartışıyorum ve inanın sevye bir düşüyor din savunucularından nefret ediyorsunuz bunlarmı benim kutasl dinimi savunacak kişiler diyorum.Bu yüzden sitede din ve siyaset içerikli konuşmalar yapmıyoruz.anti demokratlıktan bahsetmişsin seninde siteye bunu istemedikleri halde dayatmak istemende anti demokratlık olmuyormu .Biz ogün toplantıda her çeşit gurup üyemizle sonderece demokrat olduğumuzu zannediyorum .Bizler elimizden geldiğince herkse saygı gösteriyoruz ve bizde herkesten bazı konularda saygı bekliyoruz.Benim inançlarım ne olursa olsun yaşam tarzımla örnek olmak isterim .Çevrem beni yaptıklarımla örnek alsın ve örnek göstersin isterim .Bir çok kunuda bir çok kişiden daha bilgili olduguma inanıyorum ve çevremden de bu yönde tepkiler alıyorum .Ben kişisel gelişimde bile öncelikle kendimi anlatarak başladım bir çok ları gibi kendimi hiç saklamadım sitede öyle üyeler varki cinsiyetlerini bile gizliyorlar.Bizler her ne yaparsak yapalım biraz kurallara uyalım .Hepinizi seviyoruz ve hepinize kapılarımız sonuna kadar açık geçmek isteyen için her zaman yerimiz var .Yolunuz açık ve aydınlık olsun.