Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2008, 11:58 AM   #15 (permalink)
Baris
Üsteğmen

Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Dün Ciddi anlamda EFT ve SEDONA yapmaya başladım. Henüz yararını görebildiğim söylenemez ama devam etmek istiyorum. Günde 3-4 saat yapıyorum. Umarım Sonuç Verir.

Annem Babam o kadar olumsuz konusup benim canımı sıkıyorlar ki. Bişe de diyemiyorum. Diyince suçlu ben oluyorum. Ben ne kadar olumlu düşünsem de, olumsuzları olumluya çevirsem de babamın bana bağırarak söylediği bir söz çok etkili oluyor.
Bu gün zaten yine moralimi bozdular. Sabah kahvaltıda annem, kardeşimle bana takılıyodu: Doktor olun da kansere çare bulun. Ben de dedim ki, kansere çare var aslında ama yanlış yerde arıyorlar. Sonra Babam girdi devreye. Yok inanıyormusun böyle saçmalıklara, okumus akıllı adamsın, böyle saçmalıklarla ne uğraşıyorsun gibisinden bas bas bağırdı. Ben tabi kendimi savunamadım bile. Fırsat vermiyor ki. Daha doğrusu babam bana bağrınca ses çıkmıyo daha ağzımdan. Sesim kesiliyor. Konusmaya çalışsam sesim titriyor. Aslında hiç konusmazdım bu konularda ama tutamadım kendimi. Pek bir şey diyemedim tabi. Kuantum Fiziğini okudun mu hiç dedim. Babam da sen daha doğmadan ben onları biliyordum dedi. Ben de içimden pek belli olmuyor dedim. Daha da bişe demedim.

Birşey olsa da onlar da inansa, anlamaya başlasalar bazı şeyleri. Kişisel gelişim konusunda onların da çalışmaları olsa bana da destek olsalar. Ben de onlara destek olurum. Ama herkes o kadar önyargılı ki. Bunca zaman gördükleri bildikleri şeyleri değiştirmek mümkün olmuyor maalesef.
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla