Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun hı nabarsınbız siz :p uzun zamandır siteye girmedim daha dorusu girmek istemedim :O bi insan istenmedigi yere niye girsinki demi :P
her zamanki size göre mutsuz acıtasyon aranızda olamayan ruh haliyetim bana göre umutlu ruh haliyetim devam ediyo her zamanki serkan işte :P ruh haliyetim adına önemsiz
ama serkan karabulut yani sahsiyetim adına önemli seylere imza ettim turkiyenin önde gelen bi otomobil gerçi fazla önde gelmiyo ama olsun :Ddergisi :D beni bu ayki sayısına kapak yaptı :D sanki cokda lazımım kapak olduk millete:D cok sevgili anıl bey bana bu basarıyı neye borçlusun dediginde ailem ve cevrem dedim :D cevrenizi acın demişdi sadece bu basarı konusunu 2 saat konusduk ama 2 satır yazmıslar haiinler :P vesayre vesayre gene benim için önemli ama sizin için önemsiz bir konu artık drag profosyonellesdiriliyo ki saten profosyonel bi spor fakat turkiye tanınmıyo sebebi ise yunanısdan amerika ve almanya gibi ülkelerde sevinmesine yol acana tv de yayınlanmıyo bizi hep cadde yapan apaçi olarak tanıyo türk halkı :P
ama artık 2009 sezonunda profosyonellesdirlecek ve amatör sporcu lisansları iptal edilecek ve amatör katagoriler kaldırılcak ve televizyondan canlı yayınlancak bi kaç tv kanalıyla anlasma imzalandı :p kısacası meshur olcam :)
ki meshurum arabamda bende :P dükkanımda yeteri kadar kupam var :P bardak kalmadıgı zaman içinde bira içdigim :P
gelelim su araba olayına :P o kadar diyorsunuz matrix cekim yasası bilmem ne :O işte buda onun bi eseri insan kendini ne kadar kötü hissederse basına bunlar gelir ve kötü hissetdirdiniz araban calındı umrumdaaaaaa degil bulund bi kaç bin dolar zararla :P ama onardım ve saatım o aracı artık üste para verseniz binmem o arabaya :P tiskindim cünkü bu aralar yayanım
ruhen se her zamanki yaptıklarıma devam :P bi ara demişdimya hani ölsem arkandan ailem dısında kim aglar ?
o korku gene basladı dalıyorummm dalıyorum çözemiyorum harbiden ya geberim def olup gitsem bu dünyadan ailem dısında kim aglar ! cevap = hiç kimse :P 10 gün oldumu siteye girmeyeli geçdimi :O ne bi özel mesajj nede bir mail bi allahın kulu cıkıpda lan mal sen niye girmiyon bu siteye demiyo :P
hayat acımasız bende bu acımasız dunyadayım bu aralda pazartesi randevum var doktorlar hipnoz hipnozz diyip durdunuz büyük gün yarın görcez neyin nesi neyin fesi :p artık soyle aynaya bakıyorumda ya serkan dünya bu anlaman lazım artık bunu bos ver yasamana bak sen diyrum evet yasıyorum ama yanlız vede yasıycam :p bu arada bazı abiler ablalar üstad olmus hayırlı ugurlu olsun:P daim olsunlar unutulmak acı bişey:O
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |